جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
روش ساخت کفی CNC و تمیز کردن دور کفی

کفی CNC

ما در کلینیک کوشا، کفی CNC را از چند لایه فوم با سختی متفاوت می‌سازیم تا این لایه‌ها در کنار ایجاد استحکام و قوام کفی باعث جذب ضربه اولیه در هنگام راه رفتن شده و قسمتی از نیروی برخورد با زمین را از بین می‌برند. همچنین کفی CNC را به‌منظور توزیع نرمال فشار در کف پا طراحی کرده و می‌سازیم، به این صورت که با پوشش دادن قوس‌های کف پا (قوس طولی داخلی، قوس عرضی و قوس طولی خارجی) و وزن گیری از این نواحی باعث کاهش فشار در نواحی استخوانی و مفصلی شده و به همین وسیله می‌توانیم درد را در کف پاها کاهش دهیم.

روش ساخت کفی CNC

برای ساخت کفی CNC در ابتدا از فرد می‌خواهیم بر روی دستگاه اسکن بایستد، پس از گرفتن اسکن کف پا، تصویر اسکن شده را مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهیم تا میزان فشار در هر نقطه از کف پا را مشخص کنیم.

کفی‌های CNC از چند لایه ساخته می‌شوند که با استفاده از آن‌ها فشار‌های اضافی از کف پای فرد برداشته می‌شود مثلاً اگر فردی دچار نوروپاتی دیابتی باشد از تشدید زخم‌ها در ناحیه پا جلوگیری می‌کنیم و با همین امر ساده از بسیاری از شکلات بعدی جلوگیری می‌کنیم.

همچنین در افرادی که دچار صافی کف پا هستند باعث کاهش درد و خستگی ناشی از راه رفتن، همچنین از ایجاد انحرافات در مچ پا و زانوها جلوگیری می‌کنیم.

فکر کنم در اوایل همین مقاله با مزایا و کاربرد فوق‌العاده این کفی آشنا شده باشید و الان کنجکاو شده‌اید تا بیشتر درباره کفی CNC بدانید پس با ما همراه باشید.

نکات مهم در استفاده از کفی CNC

کفی‌های CNC میانگین 8 ماه یک‌بار باید تعویض شوند، ضمناً این کفی‌ها از کفی‌های معمولی حجیم‌تر هستند و به‌راحتی نمی‌توان آن‌ها را درون هر کفشی قرارداد. کفش‌هایی که حجیم و ساق دار هستند بهترین کفش‌ها برای قرار دادن کفی‌های CNC هستند.

ممکن است تصور کنید که کفش‌های سایز بزرگ می‌توانند کفی CNC را در درون خود جای بدهند اما باید توجه داشته باشید که منظور ما از کفش‌های حجیم کفش‌های سایز بزرگ نیستند منظور از کفش‌های حجیم کفش‌هایی است که قالب آن‌ها بزرگ باشد، پس بهتر است بعد از تهیه کفی CNC برای تهیه کفش اقدام کنید.

مزایای ساخت کفی به روش CNC

در سال‌های پیش قبل از ساخت کفی به روش CNC، برای ساخت کفی از پای فرد با استفاده از گچ قالب‌گیری می‌شد اما این روش نسبت به روش CNC پرهزینه‌تر است.همچنین قالب‌گیری با استفاده از گچ زمان‌بر است و سرعت ساخت کفی با استفاده از دستگاه CNC بیشتر است.

به‌طورکلی ساخت کفی با استفاده از دستگاه CNC، سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر است اما ساخت کفی با استفاده از قالب‌گیری با گچ امروزه طرفداران خود را دارد و برای ساخت انواعی از کفی ازجمله کفی‌های UCBL همچنان از روش قالب‌گیری استفاده می‌کنیم.

قیمت کفی CNC

در ساخت کفی CNC لایه‌های متفاوتی به‌کاربرده می‌شود و درصورتی‌که فرد دچار مشکلات دیگری در کف پای خود باشد، لایه‌های مختلفی در ساخت کفی به‌کاربرده می‌شود که هر یک از این لایه‌ها هزینه متفاوتی خواهد داشت.

در نتیجه برای اطلاع از قیمت کفی‌ها قبل از هر چیز مراجعه به کلینیک الزامی است و پس از معاینه توسط درمانگر و گرفتن اسکن از کف پا هزینه و قیمت کفی CNC را به شما عزیزان اعلام خواهیم کرد.

آیا بدون گرفتن اسکن ساخت کفی ممکن است؟

بدون گرفتن اسکن از کف پا امکان ساخت کفی CNC وجود ندارد، زیرا ما تصویر اسکن شده از کف پای شما عزیزان را تحلیل کرده و با استفاده از نرم‌افزار طراحی کفی، طبق اسکن انجام‌شده و معاینات بالینی کفی هر فرد را طراحی کرده و با استفاده از دستگاه CNC برش داده و می‌سازیم.

شما باید بدانید که بدون اسکن کف پا، امکان ساخت کفی وجود نخواهد داشت، بنابراین برای سفارش کفی CNC باید به کلینیک ما مراجعه بفرمایید.

برای تهیه کفی CNC به کجا مراجعه کنیم؟

برای ساخت کفی CNC علاوه بر داشتن دستگاه اسکن و دستگاه CNC، حضور افراد متخصص ارتوپدی فنی برای تحلیل اسکن، طراحی کفی و تحلیل راه رفتن شما و تجویز نوع کفی CNC مناسب با ارزیابی بالینی شما الزامی است.

کلینیک ارتوپدی کوشا باتجربه زیادی در ساخت انواع کفی ازجمله کفی CNC دارد، آماده پذیرش شما عزیزان می‌باشد. متخصصین ما در کلینیک ارتوپدی کوشا از بهترین دستگاه اسکن حال حاضر کشور برای ساخت انواع کفی استفاده می‌کنند و با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت کفی مورد نیاز شما را می‌سازیم.

آیا می‌توان کفی CNC را از داروخانه‌ها تهیه کرد؟

پیش‌ازاین گفتیم که در ساخت کفی CNC از تصاویر اسکن شده کف پا و تحلیل اسکن و طراحی کفی توسط متخصصین ارتوپدی فنی استفاده می‌کنیم.

در ساخت کفی‌های آماده از هیچ‌گونه تصویر اسکن شده‌ای استفاده نمی‌شود و نحوه ساخت آن برای همه افراد یکسان است و همه افراد با مشکلات متفاوت کفی یکسانی را از مراکز فروش آماده کفی مثل داروخانه‌ها دریافت خواهند کرد که اینکار گاهی مسیر درمان را دشوارتر و فرد را در انجام و اتمام درمان ناامید می‌کند.

حتماً بخوانید: پروتزهای پا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا