قیمت کفش طبی

قیمت کفش طبی

بسیاری از افراد تصور می‌کنند استفاده از کفش‌های ارتوپدی یا طبی فقط مخصوص افرادی است که دچار درد و یا بیماری‌های پا و کف پا هستند و افراد عادی نباید از کفش طبی استفاده کنند اما باید بگوییم که این تصور اشتباه است و همه افراد می‌توانند و بهتراست کفش طبی مخصوص به خودشان را داشته باشند، با ما همراه باشید تا در ادامه درباره نحوه ساخت و قیمت کفش طبی اطلاعات بیشتری را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

هزینه و قیمت کفش طبی چقدر است؟

طبیعی است که قیمت کفش طبی یکی از سؤال‌هایی باشد که هر فرد در هنگام سفارش کفش طبی با آن رو‌به‌رو می‌شود. البته توجه به این نکته نیز بسیار حائز اهمیت است که طبیعتاً کفش‌های طبی که از آن‌ها به نام کفش‌های ارتوپدی نیز نام‌برده می‌شود، قیمت بالاتری نسبت به کفش‌های موجود در بازار دارند و نباید انتظار داشت که با هزینه کم یک کفش خوب و مناسب داشته باشید.

هزینه ساخت و قیمت کفش طبی در سال ۱۴۰۱ در کلینیک ارتوپدی فنی کوشا میانگینی بین یک میلیون و چهارصد هزار تومان تا یک میلیون و نه‌صد هزار تومان بوده است البته این مبلغ هرساله مقداری افزایش می‌یابد. ممکن است در ساخت کفش طبی با توجه به وضعیت پای فرد، فاکتورهایی را اضافه کنیم که این فاکتورها قیمت کفش را به نسبت افزایش می‌دهد.

به‌طورکلی پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاع دقیق از قیمت کفش طبی مراجعه به کلینیک الزامی است زیرا ساخت کفش ارتوپدی نیازمند گرفتن تصاویر اسکن شده از کف پا است و با کمک این تصاویری که دستگاه اسکن به ما می‌دهد. تمامی فاکتور‌های نیازمند برای ساخت کفش مناسب را مشخص می‌کنیم و در ساخت کفش طبی به کار می‌بریم به همین علت با انجام مشاوره تلفنی نمی‌توانیم قیمت دقیقی را برای هر شخص ارائه دهیم.

بااین‌حال اگر سؤالی داشتید، می‌توانید در پایین هم مطلب با کارشناسان ما در میان بذارید و همچنین می‌توانید از طریق برگه درخواست نوبت و خدمات استفاده کنید و از خدمات کلینیک ما بهره‌مند شوید.

مزایا کفش طبی

یکی از مزایا کفش طبی، قیمت مناسب آن است، بسیاری از افراد نگران هزینه بالای کفش ارتوپدی یا طبی نسبت به سایر کفش‌ها هستند اما بهتر است بدانید که کفش طبی در کلینیک کوشا با مناسب‌ترین هزینه و اختصاصی برای پای هر فرد ساخته و عرضه می‌شود.

دومین مزیت کفش طبی کیفیت بالای آن است که ما برای ساخت کفش طبی از چرم باکیفیت استفاده می‌کنیم تا فرد بتواند مدت‌زمان طولانی‌تری از کفش طبی استفاده کند و کفش مقاومت لازم برای حمایت و نگهداری از وضعیت پا را داشته باشد. البته توجه به این نکته نیز بسیار مهم است که میزان ماندگاری کفش طبی به توجه و مراقبت فرد نیز بستگی دارد.

یکی دیگر از مزایا کفش طبی این است که این کفش کاملاً متناسب با پای هر فرد، وضعیت آناتومیک، دردهای احتمالی یا انحراف احتمالی ساخته می‌شود و این امر موجب راحتی بسیار بالای فرد هنگام استفاده از کفش ارتوپدی می‌شود.

معایب کفش طبی

باید بدانید علاوه بر مزیت‌های زیادی که کفش طبی دارا است که به‌طور خلاصه در بالا به آن‌ها اشاره کردیم، معایبی نیز به همراه دارد. افراد زیادی در هنگام خرید کفش به سبک بودن آن توجه زیادی نشان می‌دهند درواقع سبک بودن کفش برای آن‌ها از ظاهر و موارد دیگر بسیار مهم‌تر است.

یکی از معایب کفش طبی، سنگین بودن آن نسبت به سایر کفش‌ها است دلیل این امر هم این است که در ساخت کفش از مواد چرمی استفاده می‌شود و چرم نسبت به پارچه سنگین‌تر است اما فراموش نکنید که چرم باعث مقاومت بالای کفش و افزایش طول عمر آن می‌شود.

دومین عیب کفش طبی محدودیت تنوع در مدل و رنگ آن است و باید بدانید که کفش طبی مدل‌ها و رنگ‌های محدودتری نسبت به کفش‌های موجود در بازار دارد که این مورد هم طبیعی است چون کفش ارتوپدی در تعداد پایین و باکار دست، طراحی و ساخته خواهد شد.

درنتیجه اگر نسبت به رنگ، مدل کفش و وزن آن حساسیت بسیار زیادی دارید به دنبال سفارش و خرید کفش طبی نباشید. با توجه به نکات گفته‌شده می‌توان گفت که معایب استفاده از کفش طبی نسبت به مزایای آن به‌مراتب کمتر است. این در حالی است که اگر شما بخواهید از کفش ارتوپدی برای موارد درمانی استفاده کنید، بهتراست از این موارد چشم‌پوشی کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا