جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
انوع بریس اسکولیوز

انواع بریس اسکولیوز

از بریس‌های اسکولیوز برای اصلاح و درمان غیر جراحی اسکولیوز استفاده می‌شود. این بریس‌ها انواع متفاوتی دارند که با توجه به محل انحراف پد گذاری می‌شوند و با اعمال تدریجی فشار در دوره‌های سه ماهه و شش ماهه اسکولیوز، اصلاح و درمان خواهد شد. شما در ادامه با انواع بریس اسکولیوز و تشخیص آن بیشتر آشنا خواهید شد.

اسکولیوز

اسکولیوز به وضعیتی گفته می‌شود که در آن ستون فقرات منحرف‌شده و از راستای صحیح اسکلتی خود خارج می‌شود، ممکن است یک مهره یا چندین مهره از ستون فقرات منحرف شده و راستای صحیح اسکلتی را به هم بزنند در این صورت بیشترین میزان فشار بر روی مهره‌های منحرف‌شده است.

اگر فردی دچار اسکولیوز باشد با دقت به ستون فقرات او می‌توان متوجه وجود اسکولیوز شد البته این کار باید با دقت بسیار زیادی همراه باشد در مواردی که اسکولیوز خفیف است، تشخیص آن تنها به‌وسیله یک فرد متخصص امکان‌پذیر است.

هنگامی‌که از پشت فرد به مهره‌های ستون فقرات نگاه می‌کنیم، تمامی مهره‌های ستون فقرات باید در یک راستا و به‌صورت صاف، روی‌هم قرارگرفته باشند درصورتی‌که این راستا وجود نداشته باشد، می‌توان گفت فرد دچار اسکولیوز است البته روش‌های دیگری نیز برای تشخیص اسکولیوز وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

انواع اسکولیوز

اسکولیوز بر اساس نحوه ایجاد، محل مهره‌های درگیر شده و میزان انحراف ایجادشده به انواع متفاوتی تقسیم می‌شوند اسکولیوز بر اساس نحوه ایجاد به دو نوع مادرزادی و ایدیوپاتیک تقسیم می‌شود در صورتی که بخواهیم اسکولیوز را بر اساس محل مهره‌های درگیر شده تقسیم کنیم به سه نوع تقسیم می‌شود که شامل اسکولیوز گردنی، اسکولیوز کمری و اسکولیوز پشتی می‌باشد اسکولیوز بر اساس میزان انحراف نیز شامل اسکولیوز خفیف، اسکولیوز متوسط و اسکولیوز شدید می‌باشد.

اسکولیوز مادرزادی

اسکولیوز مادرزادی هنگامی ایجاد می‌شود که مهره‌های کمر در دوران جنینی به‌درستی تشکیل نشوند به‌عنوان‌مثال هنگامی‌که یکی از مهره‌ها به‌صورت نیمه تشکیل می‌شود و نظم سایر مهره‌ها را برهم می‌زند و پس‌ازآن میزان انحراف حین رشد، تشدید می‌شود.

اسکولیوز مادرزادی پس از تولد قابل‌تشخیص است و با استفاده از بریس و بدون جراحی قابل اصلاح و درمان نیست اما قبل از رسیدن کودک به سن عمل جراحی با کمک بریس انحراف را کنترل می‌کنیم تا انحراف شدیدتر از قبل نشود.

اسکولیوز ایدیوپاتیک

اسکولیوز ایدیوپاتیک برخلاف اسکولیوز مادرزادی، دلیل مشخصی برای ایجاد آن وجود ندارد و علت ایجاد آن قابل‌تشخیص نیست اما مهم‌ترین عوامل ایجاد آن به شرح زیر است:

  • نشستن‌های یک‌طرفه طولانی‌مدت
  • استفاده از کوله‌های سنگین به‌صورت یک‌طرفه
  • کوتاهی یک اندام نسبت به دیگری
  • ضعف عضلات یک‌طرفه تنه یا قوی بودن معضلات یک‌طرف تنه نسبت به‌طرف مقابل

این نوع اسکولیوز تا قبل از بلوغ اسکلتی در درجات خاصی با استفاده از بریس قابل‌درمان است.

روش تشخیص اسکولیوز

برای تشخیص اسکولیوز چندین راه وجود دارد، توجه داشته باشید که نمی‌توانید بدون نظر متخصص وجود یا عدم وجود اسکولیوز را تشخیص دهید. ما در کلینیک ارتوپدی فنی کوشا با معاینات لازم و زیر نظر متخصصان اسکولیوز را تشخیص خواهیم داد و بهترین راهکارهای درمانی را به شما عزیزان ارائه خواهیم داد.

روش اول برای تشخیص اسکولیوز انجام معاینات بالینی است، این معاینات با بررسی تقارن در لگن و شانه‌ها انجام می‌شود و استفاده از تست آدامز فوروارد بندینگ در تشخیص اسکولیوز بسیار مؤثر است؛ این تست یک روش استاندارد بین‌المللی و البته بسیار ساده است و برای انجام این تست روی لینک زیر کلیک نموده و فیلم اجرای تست را مشاهده فرمایید.

روش سوم برای تشخیص اسکولیوز، انجام اسکن ستون فقرات است. ما در کلینیک ارتوپدی فنی کوشا با استفاده از به‌روزترین دستگاه اسکن ستون فقرات (بدون اشعه) و انجام معاینات بالینی لازم پس از تشخیص قطعی اسکولیوز راهکار مناسب درمان و اصلاح برای هر فرد معرفی می‌کنیم.

روش چهارم نیز گرفتن عکس رادیوگرافی است که با استفاده از این روش می‌توانیم میزان و درجه انحراف را مشخص کنیم و همچنین تشخیص قطعی تجویز می‌شود.

چگونه متوجه شویم اسکولیوز داریم یا خیر؟

برای تشخیص اسکولیوز بهتر است حتماً با یک فردی که در این زمینه تخصص دارد، مشورت کنید تا از سلامت خود و فرزندانتان مطمئن شوید، با مراجعه به کلینیک ارتوپدی فنی کوشا می‌توانید از یک فرد متخصص درزمینهٔ انحرافات اسکلتی مشاوره بگیرید و درصورتی‌که انحراف نیاز به درمان داشت از روش‌های درمانی مناسب استفاده کنید.

شما عزیزان می‌توانید برای تهیه و خرید انواع بریس اسکولیوز و تشخیص آن در ساعات کاری به کلینیک مراجعه کنید یا از طریق برگه درخواست نوبت و خدمات، بدون مراجعه حضوری و تماس تلفنی درخواست خود را ثبت کنید و منتظر تماس ما باشید.

شماره تماس برای دریافت نوبت (داخلی دو):

۰۲۱-۸۸۶۰۹۹۱۴

آدرس ما: تهران ونک خیابان ملاصدرا رو به روی بیمارستان بقیه‌الله پلاک ۱۹۳ طبقه ۵ واحد سیزده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا