جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
قیمت بریس چارلستون

قیمت بریس چارلستون

کمربند یا بریس چارلستون که بانام بریس شبانه نیز شناخته می‌شود برای درمان اسکولیوز استفاده می‌شود. این بریس برای افرادی که قادر نیستند به‌صورت مداوم از بریس استفاده کنند، گزینه مناسبی است. قیمت بریس چارلستون در کلینیک ارتوپدی فنی کوشا ۷.۵۰۰.۰۰۰ تومان است البته این قیمت طبق تعرفه‌های سال ۱۴۰۲ است و در سال جدید با افزایش قیمت روبه‌رو خواهیم بود.

قیمت بریس‌های اسکولیوز

بریس‌های متفاوتی به‌منظور درمان اسکولیوز‌ مورداستفاده قرار می‌گیرد ازجمله این بریس‌ها شامل بریس میلواکی، بریس بوستون و بریس چارلستون است که کاربرد همه این بریس‌ها یکسان است و به‌منظور درمان و اصلاح اسکولیوز مورداستفاده قرار می‌گیرد. قیمت این بریس‌ها را انجمن ارتز و پروتز ایران تصویب و در اختیار تمامی مراکز ارتز و پروتز قرار می‌دهد و تمامی مراکز نیز مؤظفند که از این تعرفه پیروی کنند.

قیمت کمربند بریس چارلستون

قیمت اعلام‌شده برای بریس چارلستون در سال ۱۴۰۲ از سمت انجمن ارتز و پروتز ایران ۶.۵۰۰.۰۰۰ الی ۸.۵۰۰.۰۰۰ تومان می‌باشد که احتمال تغییر و افزایش قیمت بریس‌ چارلستون در سال ۱۴۰۳ وجود دارد. علت افزایش قیمت این بریس‌ هم، افزایش قیمت مواد اولیه تشکیل دهنده این بریس است.

از طریق دو مقاله زیر می‌توانید با قیمت دو بریس میلواکی و بوستون نیز آشنا بشوید:

مدت‌زمان درمان اسکولیوز با بریس چارلستون

معمولاً یک سال و نیم تا دو سال و نیم مدت‌زمان درمان اسکولیوز با بریس می‌باشد و در این مدت درصورتی‌که بریس میلواکی و بریس بوستون تهیه‌کرده باشید باید به‌صورت شبانه‌روزی و ۲۳ ساعت در طول شبانه‌روز از بریس استفاده کنید و درصورتی‌که بریس چارلستون تهیه‌کرده‌اید نیز باید به‌صورت شبانه از آن استفاده کنید.

میانگین زمان درمان به عواملی مانند سن و میزان انحراف نیز بستگی خواهد داشت مثلاً درصورتی‌که انحراف خفیف و سن فرد نیز کم باشد مدت به مدت‌زمان کمتری برای درمان نیازمندیم.

اسکولیوز چگونه تشخیص داده می‌شود؟

اسکولیوز با انجام معاینات بالینی و عکس‌های رادیوگرافی قابل تشخیص است. ما در ابتدا برای تشخیص اسکولیوز، معاینات بالینی انجام می‌دهیم و به وجود علائمی مانند عدم تقارن در شانه‌‌ها و دو طرف لگن می‌پردازیم درصورتی‌که در معاینات بالینی متوجه شویم که فرد به اسکولیوز مبتلا است برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر نظیر میزان انحراف و مهره‌های منحرف‌شده از عکس‌های رادیوگرافی استفاده می‌کنیم؛ عکس‌های رادیوگرافی به ما کمک می‌کنند که اطلاعات دقیق‌تری درباره انحراف فرد به دست آوریم و از این اطلاعات برای ساخت بریس‌های اصلاحی ستون فقرات استفاده کنیم.

انواع اسکولیوز

اسکولیوز یا همان انحراف جانبی ستون فقرات به وضعیتی گفته می‌شود که ستون فقرات شکل صحیح خود را از دست می‌دهند و دفورمه می‌شوند. این دفورمیتی ستون فقرات می‌تواند به‌صورت S و یا C دیده شود البته شدت انحراف ممکن است خفیف باشد و این دفورمیتی‌ها به‌صورت خفیف ایجاد شود و در برخی موارد نیز بدون معاینات بالینی نتوان آن را تشخیص داد.

اسکولیوز با توجه به علائم و علت ایجاد آن به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود که شامل اسکولیوز مادرزادی، اسکولیوز ایدیوپاتیک، اسکولیوز دژنراتیو و اسکولیوز عصبی عضلانی می‌باشد که در ادامه به بررسی هریک از آن‌ها می‌پردازیم.

اسکولیوز مادرزادی

علت ایجاد اسکولیوز مادرزادی همان‌طور که از نام آن پیداست عوامل خلقتی می‌باشد به این معنی که هنگامی‌که جنین در حال رشد و شکل‌گیری است به این عارضه مبتلا می‌شود و علت ایجاد آن نیمه تشکیل شدن یک یا دو مهره از ستون فقرات است، این اتفاق باعث می‌شود که ستون فقرات راستای صحیح خود را در هنگام رشد از دست بدهند و به‌صورت خمیده شکل بگیرند.

اسکولیوز مادرزادی شیوع بالایی ندارد و از هر صد نفر یک الی دو نفر به این نوع اسکولیوز مبتلا می‌شوند و قابل‌پیشگیری نیست و همچنین نمی‌توان از ایجاد آن جلوگیری کرد. این نوع اسکولیوز از بدو تولد قابل‌تشخیص است و باید تا زمان رسیدن به سن مناسب برای جراحی از تشدید آن جلوگیری کنید.

با استفاده از بریس یا کمربند اسکولیوز و انجام ورزش‌ها و حرکات اصلاحی اسکولیوز می‌توان به‌راحتی این انحراف را کنترل کرد و از تشدید آن جلوگیری شود.

اسکولیوز ایدیوپاتیک

اسکولیوز ایدیوپاتیک نوع دیگر اسکولیوز است که علت ایجاد آن مشخص نیست یعنی نمی‌توان با اطمینان گفت که علت ایجاد اسکولیوز ایدیوپاتیک چیست؟!

اسکولیوز ایدیوپاتیک در دوران نوجوانی پدید می‌آید و شایع‌تر از اسکولیوز‌ مادرزادی است. این نوع اسکولیوز علت و منشأ مشخصی ندارد اما درصورتی‌که فرد برخی نکات مهم را رعایت نکند و نسبت به آن بی‌توجه باشد احتمال اینکه به اسکولیوز مبتلا شود، بسیار زیاد است. به‌عنوان‌مثال نوجوانانی که به‌صورت مداوم کمر و گردن خود را خمیده می‌کند یا به‌صورت یک‌طرفه می‌نشیند و از کوله‌های سنگین به‌صورت یک‌طرفه استفاده می‌کند بیشتر از نوجوانی که همه این موارد را رعایت می‌کند در معرض ابتلا به اسکولیوز قرار می‌گیرد.

برای خرید بریس چارلستون به کجا مراجعه کنیم؟

بهتر است هر وسیله‌ای که با سلامتی اسکلتی شما ارتباط مستقیم دارد را از مراکز معتبر ارتوپدی فنی تهیه کنید. ما در کلینیک تخصصی ارتز و پروتز کوشا برای ساخت هر بریس از مواد باکیفیت موجود در بازار استفاده می‌کنیم علاوه بر آن برای ساخت بریس از متخصصان باتجربه و بامهارت بالا کمک می‌گیریم تا شما بتوانید یک بریس چارلستون مناسب را تهیه و از آن استفاده کنید.

شما عزیزان می‌توانید برای معاینه و خرید بریس چارلستون در ساعات کاری به مرکز ما مراجعه کنید یا از طریق برگه درخواست نوبت و خدمات، بدون مراجعه حضوری و تماس تلفنی درخواست خود را ثبت کنید و منتظر تماس ما باشید.

شماره تماس برای دریافت نوبت (داخلی دو): ۸۸۶۰۹۹۱۴-۰۲۱

آدرس ما: تهران ونک خیابان ملاصدرا رو به روی بیمارستان بقیه‌الله پلاک ۱۹۳ طبقه ۵ واحد سیزده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا